103. Paleoklub

Slovenský paleontologický klub - odborná skupina Slovenskej geologickej spoločnosti vás pozýva na klubové stretnutie, ktoré sa uskutoční 16. 10. 2019 (streda) o 18:15 h v miestnosti G-203, na Katedre geológie a paleontológie Prírodovedeckej fakulty Univerzity Komenského, Mlynská dolina, Ilkovičova 6, Bratislava.


PROGRAM:
Paleontologická poradňa - určovanie fosílií

Poradenstvo a pomoc pri určovaní fosílií určené pre širokú verejnosť. Našli ste pri potulkách prírodou fosíliu, dostali ste darom, alebo ste si na burze zakúpili peknú skamenelinu, no neviete si poradiť s jej správnou identifikáciou?

Zaujíma vás jej vek, proces fosilizácie, alebo bližšie informácie o spôsobe života a paleoprostredí, ktoré tento fosílny organizmus obýval? Máte otázky ohľadom možností zberu fosílií v okolí vášho bydliska, no chýbajú vám informácie o výskytoch skamenelín a paleontologických lokalitách?

Ak máte skameneliny, o ktorých by ste sa chceli dozvedieť niečo viac a zároveň by ste sa s nami radi podelili o nevšedné zážitky a skúsenosti priamo z terénu - príďte, radi vás privítame :-)

Kontaktná osoba/info: Radoslav Biskupič (0903 892 732, paleoklub@paleoklub.sk)


Tešíme sa na vašu účasť :-)

PLAGÁT:


Zdroj a foto: Paleoklub

Žiadne komentáre:
Napíš do komentárov

Sledujte novinky zo sveta geológie a paleontológie na Twitteri - https://twitter.com/paleoklub
Odoberaj novinky